AKSÖZ AK PARTİ'DEN MİDYAT ADAY ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

Midyat'ın tanınmış simalarından Gelinkaya Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aksöz, Mart 2014'te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Midyat Belediye Başkanlığı'na Ak Parti'den aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Polisiye Haberler 27.10.2013 13:37:57 0
AKSÖZ AK PARTİ

Midyat’ın tanınmış simalarından Gelinkaya Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Aksöz, Mart 2014’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Midyat Belediye Başkanlığı’na Ak Parti’den aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Uzun yıllardan bu yana üzerinde taşıdığı siyasi ve yerel yöneticilik anlayışıyla görev yaptığı Gelinkaya’lıların büyük takdirini kazanmış olmanın gururuyla Midyat Belediye Başkanlığı’na Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Mehmet Aksöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen her toplantıı adeta mini mitinge dönüşüyor. Artuklu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail DİNÇEL ile yaptığı Görüşmede Aksöz, şunları söyledi:

                ‘’ Demokratik bir yerel yönetim, hiçbir ayrım yapmadan kentte yaşayan insanların tamamına eşit hizmet vermek ve halkın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışır. AK PARTİ, iktidarda bulunduğu kentlerde gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye`ye göstermiş ve öğretmiştir. 
                 Biz çalışıyoruz, işimizi yapıyoruz, hizmetimizi götürüyoruz, Hizmeti gören halk nereye oy atacağını çok iyi biliyor. Lafa değil, oylar hizmete atılıyor. AK PARTİ, Milletin teveccühü ve takdirini kazanan hizmetleri sayesinde, Türkiye`nin bütün renklerinin, bölgelerinin ve vatandaşlarının partisi olmuş ve milletimizin çoğunluğunun oyunu almıştır. Artık Türkiye’de her iki kişiden biri AK Partilidir. 

                 Allah nasip eder başkan olursam Halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağım. Yaşadığımız bu güzel ilçeyi, ekip ruhuyla, ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Midyat’ımıza yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üreterek, hayatın önündeki tüm engelleri ortadan kaldıracağız. Birlikte yaşadığımız Midyat’ımız tüm güzelliklere layıktır. Aldığımız aile ve teşkilat terbiyesiyle, hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan, alnımız ak olarak bu günlere geldim. Bu güne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Birçok projem var, Midyat’ı sokak sokak bilen bir kardeşiniz olarak, öncelikle işsizlik problemini çözmek için çalışacağız. Midyat’ı modern ve yaşanabilir bir ilçe yapacağız. 
Hesap soran değil, hesap veren Adil ve Şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak.  İlçemizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, Örnek alan değil, örnek alınan bir Midyat için, adayım. Midyat’ta fakir, aç ve açıkta insan kalmayıncaya Kadar çalışacağız. Kimsesiz çocuklar, yaşlılar ve kadınlarımızın en emin sığınağı olacağız. Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayacağız, Gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışacağız.

                Bir  ilçe düşünün ki; Kokusuz, tertemiz bir havası olan, Çevre ve görsel kirliliği problemi bulunmayan ve stratejik alanların, modern ve estetik olarak, ekonomik, ticari ve kültürel açıdan en iyi şekilde değerlendirildiği, Sağlıklı ve organik tarımın yapıldığı, yeni ekonomik ve istihdam alanlarının oluşturulduğu, Çöp, çukur ve çamur problemi kalmamış, Kadınların ve gençlerin, sosyal, siyasi ve ekonomik hayata aktif olarak katıldığı, Çocukların, yaz - kış oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdiği, Alternatif enerji sistemlerini kurmuş, İmar, mülkiyet ve tapu problemleri halledilmiş, Yeni ticaret merkezleri ve sanayi alanlarıyla, sanayi ve ticaretini daha da geliştirmiş, Tarihi problemlerini, tarihe gömmüş, Terminalinin, alışveriş merkezlerinin, gençlik kamplarının, mesire, piknik ve dinlenme alanlarının, aşevlerinin, kadın sığınma evlerinin, çocuk kulüplerinin, Dijital kent kütüphanelerinin, 5 yıldızlı otellerin, ve ulaşım imkânlarının daha fazla hayata geçirildiği kendi kendine yeten, yaşanabilir, kaliteli, huzur veren, marka ve örnek bir ilçe. 

 

                Düşünce ve hayallerinizi birlikte gerçekleştirmeye sizleri davet ediyorum. 
Halkımızın inanç, duygu ve düşüncelerini hiçe sayan zihniyetlere geçit vermeden, Sizlerin sevgisini, hoşnutluğunu, duasını kazanmak ve gurur kaynağı olmak için, Ak Parti Midyat Belediye Başkanlığı için huzurunuzdayım.  AK Parti teşkilatı olarak bu seçimlerden zaferle çıkabilecek inanca, cesarete, azme ve çalışkanlığa sahibiz.

Çalmadığımız kapı, elini sıkmadığımız, halini ve hatırını sormadığımız, derdini dinlemediğimiz insan bırakmayacağız. İnşallah, birlik ve beraberlik içinde İnançla, azimle ve kararlılıkla çalışarak, % 100 zafere ulaşacağız. Teşkilatın içinden, teşkilat terbiyesiyle büyüyerek bu günlere geldim. İçinizden biriyim, ben sizim, siz bensiniz, hepimiz biriz, biz birbirimizin kıymetini biliriz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. İçiniz rahat olsun, değişim, gelişim ve umudun temsilcisi olarak, Birlikte başaracağız ve % 100 kazanacağız.

 

Siyaset başlı başına bir sorumluluk ve fedakârlıktır. Mehmet AKSÖZ, yaptığı söyleşide, Söğütlü, Çavuşlu, Acırlı, Yolbaşı ve Şönköy belde belediye başkanlarının desteği ve halkımızın büyük çoğunluğunun takdiri ile Midyat Belediye Başkanlığı yönetimine talibim. Amacım koltuk sevdası değil, hizmettir. Yılların kazandırdığı önemli tecrübe ve birikimleri Midyat’a yansıtmak ve halkının hizmetinde kullanmak niyetinde olduğunu Partisinin kendisini aday göstermemesi halinde Midyat’ta siyasi bir deprem yaşanacağını kaydetti. Aksöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

Sözlerimi bitirirken Herkesi sevgi ve hürmetlerimle ayrı ayrı selamlıyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun, Gelecek günlerimiz ak ve aydınlık olsun. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun. Ve şunu asla aklınızdan çıkarmayın, Birlikte başaracağız ve % 100 kazanacağız.

 

 İSMAİL DİNÇEL-ARTUKLU HABER AJANSI/MARDİN

 


35.9° / 21.3°
  • BIST 100

    10476,98%0,74
  • DOLAR

    32,20% -0,10
  • EURO

    34,96% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2414,95% 0,13
  • Ç. ALTIN

    3857,04% -0,28